Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 12 år
Mødedag/tid: 
Onsdag kl. 18-20
Ledere: 
Majbritt 2992 5072
Maria 2891 1199
forsideblok_glidebane_fotograf_frederik_andreas-jorgensen

Juniorer

Invitation til Åbent hus

arrangement

Kom og prøv at være spejder for en dag/aften

Der er i øjeblikket kæmpe stort fokus på at børn ikke kommer nok ud i naturen, og derfor giver vi jer nu en mulighed for at komme og deltage i lidt aktiviteter i naturen.

Er du pige imellem 10 og 12 år. Og har du lyst til at prøve dine grænser af, og se om spejder måske er noget for dig.  Så kom og tag gerne en af dine venner med.

Kom og prøv at være spejder Onsdag den 26 September fra 17 til 20, kan du først komme klokken 18 så er dette også okay, der vil være plads til at springe ind undervejs i aktiviteterne.

Sted: i Den røde hytte ved Valdal, Sjølund Gruppe DDS. Vi bor overfor hotel kong Valdemar. Adresse: Karolinegangen 9, 4760 Vordingborg

I disse 3 timer, vil vi smage lidt på det der er sjovt og udfordrende ved at være spejder. Vi vil introducere dig til at vi vil lave aktiviteter, som er sjove og anderledes, vi vil prøve at overskride nogen af de grænser som man måske kan have, vi vil udfordre dig på din viden, og lærer dig nye ting. Vise dig at vi laver andet end bål, og følger gamle damer over vejen. Lyder dette spændene så kom og hver med.

Ved indmeldelse inden ultimo oktober vil vi have et godt tilbud, ud over et gratis tørklæde. I kan høre mere om dette ved åbent hus arrangementet.

Her lidt bonusinput til hvad der gør spejder sjovt, og hvorfor det er en god ide at deltage i dette.

Som spejder er der plads til alle, også selvom man ikke føler at man har et rigtigt tilhørssted, du vil møde mennesker fra andre steder i verden og også skabe en masse nye venskaber både på tværs af landet og grænser verden over. Som spejder lære man også at kunne klare sig selv, hvilket også gør at du lære at kunne give en ekstra hjælpende hånd derhjemme. Du vil få oplevelser som ingen andre får lov at opleve, oplevelser du vil huske og kunne fortælle videre til andre. Du får lov til at lave alt det skøre. Og som spejder så kan man tage en hel masse seje mærker som også er sjove: Måske har du allerede hørt om 24 timer i soveposen, tørklædemærket, sheltermærket.

Og der findes mange mange flere.

 

Vi håber at se mange af jer

Spejderhilsen Majbrit Olsen; tlf 29 92 50 72 og Maria Nielsen; tlf 28 91 11 99